Mali reporteri u 4 SOBE

Mali reporteri održavat će se srijedom od 17 do 18 h MALA GRUPA za uzrast od 1. – 4. razreda osnovne škole i od 18,30 do 19,30 h za uzrast od 5. do 8. razreda osnovne škole

VODITELJI: Marija Pajić, Ana Miščević i Dorijan Elezović

CIJENA: 200 kn mjesečno

Continue Reading →
0

GDJE MOŽETE PRONAĆI NAJKREATIVNIJE ROĐENDANE U GRADU?

Velika novost koju je prostor 4 sobe uveo od prošle godine su kreativni rođendani za djecu i mlade. Od uzrasta vrtićke dobi pa do viših razreda osnovne škole osmišljeni su zanimljivi i sadržajni programi. Svaki rođendan individualno je osmišljen prema želji slavljenika ili slavljenice, a podrazumijeva program likovne, plesne ili dramske radionice. Slavljenik bira temu i likove, a proslave se pretvore u nevjerojatan kreativni doživljaj!

Najbolje hrvatske dramske, likovne i plesne pedagoginje osmišljavaju na svakom rođendanu pravu malu predstavu, plesni nastup ...

Continue Reading →
0

Počinje slikarska radionica za odrasle “Art session”

Kreativni atelje pod vodstvom poznate likovne umjetnice Petre Grozaj, nastavlja svoje likovno putovanje i druženje od ponedjeljka 4.9. u terminima: ponedjeljkom od 18 do 20 sati, te u utorkom ujutro od 10 do 12 sati te popodne od 18,30 sati do 20,30 sati u kreativnom laboratoriju 4sobe u Ilici 113.

Svi zainteresirani dodatne infomacije mogu dobiti na broj telefona: 098 1840 155 ili na mail: petragrozaj@yahoo.com.

Continue Reading →
0

Jazz dance za odrasle – novi program u 4SOBE

Plesna rekreacija, plesni treninzi kondicije i snage i jazz dance za odrasle. Program kreiran za glumce, plesače, glazbenike i ostale umjetnike pod vodstvom plesačice i koreografkinje Ilone Cvitić.

Termini održavanja prilagođeni su specifičnostima umjetničkih zanimanja. Satovi se održavaju jutrima od 9 – 10 h uz mogućnost otvaranja termina nakon glumačkih probi od 14 – 16 h te popodne, sve prema dogovoru!

Jazz dance je energičan plesni stil koji prije svega prezentira individualnost i originalnost plesača. Karakteriziraju ga jedinstvenost pokreta, izolacije i kontrakcije ...

Continue Reading →
0

Likovna radionica na Zagreb Eye vidikovcu

Drage mame, dragi tate i draga djeco,

pozivamo vas da s nama provedete kreativno subotnje jutro ispunjeno maštom i zabavom:)

U subotu, 20.5.2017. u prostoru Vidikovca Zagreb Eye na Trgu bana Jelačića (16. kat) od 10,30 do 12 sati održat će se kreativna likovna radionica u organizaciji Nesquika i kreativnog laboratorija 4 sobe. Ovu kreativnu avanturu vodit će poznata akademska slikarica i kiparica Manuela Vladić-Maštruko uz pomoć Luke Bulića. Djeca će kreativno promišljati i stvarati koristeći kartonska pakiranja Nesquik kakaa i žitarica ...

Continue Reading →
0

Završna produkcija plesnih i break dance radionica

Dragi roditelji i polaznici plesnih i break radionica TALE u kreativnom laboratoriju 4 sobe,
bliži se kraj još jedne školske godine te se bliži trenutak u kojem ćemo svojim obiteljima i prijateljima pokazati što smo savladali, naučili i stvorili. Završna ljetna plesna i break dance produkcija održat će se u nedjelju, 4.6.2017. u kazalištu Vidra u Draškovićevoj 80.
Izvedbe će se održati u 11, 13, 18 i 20 h.

Veselimo se vašem dolasku!

Continue Reading →
0

Završna produkcija dramskih radionica

Dragi roditelji i polaznici dramskih grupa u kreativnom laboratoriju 4 sobe,

bliži se kraj još jedne školske godine te se bliži trenutak u kojem ćemo svojim obiteljima i prijateljima pokazati sve što smo savladali, naučili i stvorili.

Ovdje pogledajte popis termina generalnih proba i izvedbi produkcija koje će se održati u subotu 10.6.2017. za dio grupa i u nedjelju 11. lipnja 2017. za drugi dio grupa u kazalištu Vidra u Draškovićevoj 80.
Veselimo se pokazati što smo napravili zajedničkim snagama te od ...

Continue Reading →
0

Obavijest o praznicima

Dragi roditelji i polaznici kreativnih radionica u 4sobe,

uskoro će kraj još jednog polugodišta te se bliži trenutak u kojem ćemo svojim najbližima kroz ogledni sat dramskih radionica pokazati što sve stvaramo tijekom naših kreativnih druženja. Nakon oglednog dijela sata – družit ćemo se uz puno smijeha.
Radionice se neće održavati tijekom školskih praznika od 25. prosinca 2016. do 9. siječnja 2016.
Pokazni satovi dramskih odvijat će se prema redovnim satovima pojedine grupe.
Drugi semestar počinje 9.10. s plesnim, 10.1. u ...

Continue Reading →
0

Počela nova sezona u 4SOBE

POČELO JE POČELOOOOOOO – ŽELIŠ GLUMITI, PLESATI, BREJKATI, SLIKATI, PJEVATI, SVIRATI I KREATIVNO SE IZRAZITI POD VODSTVOM NAJVEĆIH STRUČNJAKA?

DOĐI U 4 SOBE – KREATIVNI LABORATORIJ ZA DJECU I MLADE U ILICI 113

Upisi za školsku godinu 2016. / 2017. su tijeku. Program svih radionica počinje 3. listopada 2016.

Prijaviti i upisati se možete tako da pošaljete formular za željenu radionicu s vašim podacima ovdje:

Upisati se također možete u prostoru kreativnog laboratorija 4 sobe u Ilici 113, svakim radnim danom od 17 do 20 sati u periodu od 5.9. ...

Continue Reading →
0

Počinju tečajevi crtanja i slikanja za odrasle

Krajem rujna u našem se prostoru počinju održavati tečajevi crtanja i slikanja za odrasle (početnike i napredne) pod stručnim vodstvom akademske slikarice Petre Grozaj. Naučite crtati i slikati i likovno se izražavati u likovnom studiu Art session
Rad se odvija u malim grupama od 6 ljudi uz individualan pristup za svakog polaznika….

PROGRAM LIKOVNE RADIONICE ZA POČETNIKE
– crtanje olovkom, ugljenom i tušem
– osnove kompozicije – smještaj vizualih elementata unutar formata, proporcije, perspektiva

PRELAZAK NA SLIKARSKE TEHNIKE

  • akril
  • ulje
  • akvarel

 

PROGRAM RADIONICE ZA NAPREDNE / ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 2 12