O nama

Potaknuti dugogodišnjim iskustvom rada sa djecom i mladima ovaj projekt donosi najzanimljivije kulturološke koncepte koji izravno osluškuju lokalnu i gradsku zajednicu u smislu društveno angažiranog centra za djecu i mlade vrtićke, predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi u kreativno stvaranje. Organizirane aktivnosti tako će odgajati nove generacije kulturno osviještenih mladih ljudi koji će se od najranijih dana vezati uz prave vrijednosti i iskazati interes za kazalištem, dramskim, plesnim i likovnim izražavanjem.

4 SOBE u Nad lipom 16 vodi se potrebom produkcije novih korisnika i umjetnika iz područja kulture i umjetnosti koji će ovim projektom dobiti mogućnost snažnijeg izražavanja.

Kod roditelja i djece postoji potreba za postojanjem mjesta gdje će moći ostvariti svoju edukacijsku potrebu za dramskim, likovnim i plesnim radom te širim kontekstom kreativnog izražavanja. Naš rad u širem smislu i kontekstu podrazumijeva aktivno uključivanje likovno, kazališno, glazbeno – scenskih sadržaja koji će rezultirati povećanim zadovoljstvom javnosti spram te vrste djelatnosti.

Naša je misija djeci omogućiti kreativno izražavanje, naša je vizija postati centrom koji odgaja nove generacije zadovoljnih mladih ljudi.

Djeca vrtićke dobi, osnovnoškolske i srednjoškolske grupe, grupe prema dobnim skupinama u privatnom aranžmanu bez i uz nadzor roditelja svakodnevno sudjeluju u programima dramskog, scenskog, plesnog i likovnog sadržaja.

Pritom, važno je napomenuti kako je koncept projekta usmjeren i prema roditeljima, koji su ovim putem također dobili prostor za svakodnevno druženje i razmjenu kreativnih iskustava.